Halálos közjáték

A Halálos közjáték című kisregényben Eve Dallas és a NYPSD gyilkossági osztályának egy része, egy Bolygóközi Bűnüldözési Konferencián vesz részt a Földön kívül. Eve egy előadásra készül, de előtte még meg kell oldania egy rejtélyes gyilkosságot.

Könyvadatok: 
Eredeti címe: Interlude in Death, Out of this World Anthology
Magyar címe: Halálos közjáték (rövid történet)
Megjelenés: 2001
Magyar megjelenés: 2008. február 29.
Oldalszám: 384

Idézetek: 
Tanulni fájdalmas; Nem gyerekjáték - Arisztotelész
Boldog az a gyermek, aki nem ismeri az apját - XVI. századi közmondás

Szereplőlista: 
Eve Dallas, Roarke, Ryan Feeney, Charlotte Mira, Delia Peabody,
→ visszatérő szereplők: Darcia Angelo, Morris,
→ kisebb karakterek: Bryson Hayes, Belle Skinner, Douglas R. Skinner,
→ egyéb karakterek: Leward, Patrick Roarke, Silas, Carl Vinter, Marshall Vinter, Zita Vinter, Reginald Weeks, Thomas Weeks


In early spring of 2059, Lieutenant Eve Dallas is called off planet to face a grueling ordeal - giving a seminar at the largest police conference of the year, to be held in a swanky resort. Even though Eve can't quite see it that way, it's supposed to be at least partly a vacation. But work intrudes in the form of a bloody homicide, and Eve is off and running. The case is complicated by Eve's personal history with the victim - and by the killer's history with Roarke. Eve must find a way to stop the cycle of violence and revenge, and shove the past back where it belongs.
Berkley Mass Market Paperback: 2001/08 
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin