#38 Halálos rejtekhely

A megbontott és a mögötte húzódó fal közötti, egy láb széles térben két csomag hevert a földön, vastag műanyagba csavarva. Ennek ellenére tisztán ki tudta venni, mit talált.

Nincs abban semmi szokatlan, ha a multimilliomos Roarke saját maga felügyeli egy újonnan vásárolt ingatlana átalakítását – ám amikor ünnepélyes keretek között bontani kezdi az egyik falat, egy fiatal lány holttestét találja mögötte. Majd még egyet – összesen tizenkét kislány maradványait rejtették az álfalak.

Roarke szerencséjére a város legjobb gyilkossági nyomozóját vette feleségül. Eve Dallas elszántan ered a gyilkos nyomába – különösen, miután rájön, hogy az épületben régen fiatalkorú bűnözők és elhagyott gyerekek menedéke működött. Olyan elhagyott gyerekeké, mint amilyen ő is volt valamikor.

Ahogy a testület kiváló törvényszéki szakértői egymás után azonosítják az áldozatokat, Eve és hűséges társa, Peabody is fokozatosan közelebb kerülnek a döbbenetes igazsághoz.


Könyvadatok:
Eredeti címe: Concealed in Death
Magyar címe: Halálos rejtekhely
Megjelenés: 2014.02.14.
Magyar megjelenés: 2014. október 17.
Oldalszám: 388

Idézetek:

Te vagy az oltalmam,
te mentesz meg veszedelemtől;
végy körül engem a szabadulás örömével!
Zsoltárok könyve 32:7

Egy egyszerű gyermek
Kinek még oly fürge tüdeje
S izmai életet teremnek
A halált vajon ismerheti-e? 
Wordsworth


Szereplőlista: ...





There is nothing unusual about billionaire Roarke supervising work on his new property - but when he takes a ceremonial swing at the first wall to be knocked down, he uncovers the body of a girl. And then another - in fact, twelve dead girls concealed behind a false wall. Luckily for Roarke, he is married to the best police lieutenant in town. Eve Dallas is determined to find the killer - especially when she discovers that the building used to be a sanctuary for deliquent teenagers and the parallel with her past as a young runaway hits hard. As the girls' identities are slowly unravelled by the department's crack forensic team, Eve and her staunch sidekick Peabody get closer to the shocking truth... A fast paced thriller for mystery enthusiasts.
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin