#41 Halálos kötődés

Új év köszönt New York Cityre, és két rossz csillagzat alatt született szerető épp most fedezte fel csillapíthatatlan étvágyát… a gyilkolásra.

Eve Dallas hadnagy több rettenetes bűncselekményt is látott már a szolgálati ideje alatt és tudja, milyen sötét dolgokat rejtegetnek az utcák. Ám miután holtan találnak egy közkedvelt zenészt, Eve hamarosan rádöbben, hogy ez nem más, mint az országon átívelő, borzalmas ámokfutás következő epizódja.

Az elkövetők végül elértek New Yorkba, ahol új áldozatot találtak maguknak. Eve tudja, hogy csak néhány napja maradt megmenteni egy fiatal lány életét és megfékezni a gyilkosokat, mielőtt még mélyebbre hajszolnák magukat szadista játszadozásukba. Eve-et figyelemreméltó erőforrásaival a férje, Roarke is segíti a tettesek felkutatásában, de hiába jutnak hozzájuk egyre közelebb, vészesen fogy az idejük…



Könyvadatok:
Eredeti címe: Devoted in Death
Magyar címe:Halálos kötődés
Megjelenés: 2015. szeptember 8.
Magyar megjelenés: 2016. május 18.
Oldalszám: 384

Idézetek: 

Ha csak nem oly falánkok, mint a majom,
nem oly vadak, mint nősző farkas
William Shakespeare

Az embertelen ember így
Búsít százezreket!
Robert Burns

Szereplőlista: ...
 


It's a new year in New York city, and two star-crossed lovers have just discovered an insatiable appetite...for murder. Lieutenant Eve Dallas has witnessed some grisly crimes in her career and she knows just how dark things can get on the streets. But when a much-loved musician is found dead, Eve soon realises that his murder is part of a horrifying killing spree, stretching right across the country. Now the killers have reached New York, and they've found themselves another victim. Eve knows she only has a couple of days to save a young girl's life, and to stop the killers before their sadistic games escalate. Eve's husband Roarke is ready to put his brains and his considerable resources behind the search. But even as the couple works closely together, time is running out...
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin