#34 Halálos híresség

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
Eve Dallas hadnagy pánikba esik – pedig nem is egy bűnügy helyszínén van. Kénytelen részt venni a leghíresebb ügye alapján készült film bemutatóján számos híresség társaságában, olyan színészekkel körülvéve, akik úgy festenek, mint életének állandó szereplői. Már épp feldereng az est vége, amikor a brutális valóság áttör a csillogó felszínen.
Gyilkosság történik.
Az Eve társát, Peabodyt játszó ellenszenves színésznőt a medencében találják. Eve sietve kifaggatja a vendégeket, de alig talál valakit, akinek lenne indítéka a gyilkosságra. A helyzetet tovább bonyolítja egy magánnyomozó meggyilkolása, egy eltűnt hangfelvétel és egy nagyon drága film. Eve-nek nagyon össze kell szednie magát, hogy tiszta maradjon a feje és megállítsa a hidegvérű gyilkost.

Könyvadatok:
Eredeti címe: Celebrity in Death
Magyar címe: Halálos híresség
Megjelenés: 2012.
Magyar megjelenés: 2012. november 20.
Oldalszám: 384

Idézetek:
A hírességet és a hírhedtséget csak egy hajszál választja el egymástól. - Thomas Fuller
A hatalomvágy hevesebb lánggal ég, mint minden más szenvedély együttvéve. - Tactius

Szereplőlista: ...




The latest novel in J.D. Robb's addictive 'In Death' series, where Eve Dallas specialises in tracking down those who break the law - including the ones sworn to uphold it.
'We've got a corpse that looks like one of the investigators, a houseful of Hollywood and a media machine that's going to eat it like gooey chocolate.'
Lieutenant Eve Dallas is panicking - and she's not at a crime scene. Forced to attend a celeb-packed party for a new movie based on her most famous case, she is surrounded by actors who look like everyone in her life. Then brutal reality crashes through the sparkly facade.
There's been a murder.
The obnoxious actress playing Eve's partner, Peabody, has been found face down in the rooftop pool. It's hard to find anyone who didn't have a motive for killing her, but Eve must fight to keep a clear head and stop a calculated killer.
Berkley Mass Market Paperback: 2012/02
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin