#35 Halálos káprázat

„Miért akarja valaki, hogy számára idegenek lemészárolják egymást?”
Eve Dallas hadnagyot és a csoportját egy rettenetes este sokkoló helyszínre riasztják. Még sohasem láttak ehhez foghatót. Holttestek hevernek egy hangulatos belvárosi bárban – irodisták, akik a kezük ügyébe került eszközökkel széttépték, agyonverték vagy leszúrták egymást. Minden jel arra mutat, hogy vad gyűlölettel fordultak a mellettük ülő ellen.
Eve és a férje, Roarke, aki a bár tulajdonosa, New York üzletemberei után nyomoznak. Hamarosan kiderül, hogy a szálak a városi forradalomhoz és egy akkoriban használt vegyi fegyverhez vezetnek. A következő mészárlást követően Eve váratlan segítséget kap, hogy megállítsa a bosszúálló tömeggyilkost…


Könyvadatok: 
Eredeti címe: Delusion in Death
Magyar címe: Halálos káprázat

Megjelenés: 2012.09.11
Magyar megjelenés: 2013. június 18. 
Oldalszám: 384

Idézetek:  

És látám, és ímé egy sárga színű ló; és a ki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt. - Biblia
Uralkodói hangon kiáltja: pusztítás! megoldván a harcz ebeit - William Shakespeare

Szereplőlista: ...




The new Eve Dallas thriller in which Eve comes up against a terrifying and seemingly untouchable mass murderer.
'What would cause someone to want so many people, surely many of them strangers, to slaughter each other.'
The scene that greets Lieutenant Eve Dallas and her team one terrible evening in New York is more shocking than any of them have ever witnessed. The usually comfortable downtown bar is strewn with bodies - office workers who have been sliced, bludgeoned or hacked to death with the nearest weapon available. It appears they all turned on each other in a desperate blinding rage.
As Eve and her husband Roarke - who owned the bar among his many properties - investigate the big-business workers of the city, they link the attacks back to the Urban Wars and the chemical warfare used all those years ago. With another slaughter imminent, Eve must turn to unexpected sources in order to stop a killer who is getting revenge by creating mass carnage...
Berkley Mass Market Paperback: 2012/09
Share:

1 megjegyzés:

  1. Egy kérdésem lenne. Aki olvasta már nem volt olyan érzése mintha ez következett volna a Halálos utazás után és nem a Halálos híresség?

    VálaszTörlés

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin